Fiskå Gård

Aktuelt

Fiskå Gård er forhåndsgodkjent for Husbankfinansiering.
Når vi omtaler rekkehusene på Fiskå Gård som «romslige», kan det bety så mangt. For noen vil dette innebære å ha plass til både barn og barnebarn rundt spisebordet på julaften. For andre vil det bety å ha plass til et drivhus i hagen. Her på Fiskå Gård har du muligheten til å forme ditt eget liv på akkurat den måten du selv foretrekker.
Et hav av nyanser, fra valmuen til kornblomsten, strekker seg ut i alle retninger og danser i harmoni med vinden. Et syn som nesten er vanskelig å beskrive, og som egentlig bare må oppleves. Hvis du ennå ikke har besøkt Fiskå Gård, anbefaler vi å gjøre det nå.
Solen skinner, to boliger har poppet opp i takt med både hvitveisen og hestehoven, og nå gleder vi oss til å invitere alle interessenter til visning. Her får du mulighet til å treffe megler og utbygger, som du kan stille alle spørsmålene du sitter inne med.
Nå skjer det mye på Fiskå Gård!
Det skjer mye på byggeplassen, og vi er i rute. Ringmurene er støpt, og vi kan se tydelig hvordan området vil se ut. Her vil det komme seks lekre rekkehus i moderne arkitektur, med et nydelig grøntareal i front.
Nærhet til det meste - kort vei hjem.