Fiskå Gård

Blomstermagi på Fiskå Gård

Et hav av nyanser, fra valmuen til kornblomsten, strekker seg ut i alle retninger og danser i harmoni med vinden. Et syn som nesten er vanskelig å beskrive, og som egentlig bare må oppleves. Hvis du ennå ikke har besøkt Fiskå Gård, anbefaler vi å gjøre det nå.

Det er som om naturen selv inviterer deg til å virkelig nyte øyeblikket, når du beveger deg gjennom den fargerike blomsterengen. Hver blomst venter på å bli utforsket, akkurat som resten av området. Her gis det rom for at både små og store kan bo sentralt, og samtidig ha naturen tett på. Lekeplass, gapahuk, tursti, epletre og blomster – alt som trengs for spennende utforskningsmuligheter for de små, og kanskje også for de større? Å bo sentralt trenger ikke å bety at en må gi slipp på det naturen tilbyr. På områdets utsiktspunkt har vi også plassert en fuglekasse som kan by på spennende samtaler rundt middagsbordet.

 

Ta deg en tur til Fiskå Gård, og kjenn på den gode følelsen du får av å bare være til stede.

Ønsker du mer informasjon om bo-mulighetene her, er du hjertelig velkommen til å ta en prat med Tor Even Kristensen i Sørmegleren.