Fiskå Gård

Ta turen til Fiskå Gård

Når vi omtaler rekkehusene på Fiskå Gård som «romslige», kan det bety så mangt. For noen vil dette innebære å ha plass til både barn og barnebarn rundt spisebordet på julaften. For andre vil det bety å ha plass til et drivhus i hagen. Her på Fiskå Gård har du muligheten til å forme ditt eget liv på akkurat den måten du selv foretrekker.

For mange kan et rekkehus være en god start, og et sted der det er rom for å vokse. For andre kan det være en fin overgang fra noe stort til mindre. Uansett hvilken fase du er i, handler det om å finne den rette boligen for seg selv og sine nærmeste, og skape det livet du ønsker å leve. På Fiskå Gård har det hele veien vært viktig for oss å bygge rekkehus som passer for flere ulike livsfaser. Vi er ekstra stolt av beliggenheten til dette prosjektet, som vi håper vil oppfylle ønsket mange har med å ha kort vei til det meste.

I disse dager har vi ferdigstilt huset utvendig, og retter nå fokus mot det innvendige. Boligene som nå er bygget vil vi gjøre om til visningsboliger, og vi gleder oss til å vise de frem. Ønsker du allerede nå å ta en kikk på boligene, vil vi gjerne at du svinger innom en dag det passer deg. Våre meglere står også klare til å ta deg imot, dersom du vil se innvendig.

 

Vi sees på Fiskå Gård.

 

 

Fikk du forresten med deg denne artikkelen om gunstig finansiering gjennom Husbanken?