Fiskå Gård

Byggene reiser seg

Bilde fra Fiskå Gård i april.
Nå skjer det mye på Fiskå Gård!

 

I løpet av få uker har det skjedd mye på Fiskå Gård. To hus er snart tettet, og i disse dager settes det inn vinduer og dører. Uteområdet faller mer og mer på plass, og snart vil det bli lagt asfalt utenfor boligene. Nå begynner området å bevege seg fra byggeplass-følelsen, til et faktisk boligområde, og allerede nå kan du ta turen opp og benytte deg av både lekeplass og gapahuk.

Bildet er tatt fra gapahuken på Fiskå Gård.

Moderne boligområde

Boligene som har reist seg, er Kjerrheia 28 og 30. Dette er to romslige boliger over to plan, som inneholder alt du trenger: 3 (4) soverom, 2 bad, vaskerom, carport og en lettstelt hage. Her har du mulighet til å bo (veldig) sentralt, i moderne arkitekttegnede eneboliger. Turstiene er rett i nærheten, og alt du trenger av butikker finner du bare et lite steinkast unna. Dette gir deg kort vei til alt du trenger – og kort vei hjem igjen.

Visste du at det tar bare 8 minutter med buss fra Fiskå Gård til Kristiansand sentrum? Eller, at det er kun en liten spasertur på 12 minutter ned til Skyland Trampolinepark – et drømmested for barn i alle aldre?

Ta gjerne turen innom Fiskå Gård neste gang du er i nærheten, eller kontakt en av våre meglere for en privat visning. Vi sees!