Fiskå Gård

Skap ditt unike hjem med Kontainer boligstyling på Fiskå Gård

Et nytt samarbeid mellom Fiskå Gård og Kontainer boligstyling gir deg muligheten til å skape et personlig og unikt hjem, men hvem er egentlig Kontainer boligstyling?

 

Det hele startet i 2016, av Monica Kleppe og Miriam Mumtaz. To damer fulle av energi og skaperglede, men med et tydelig fokus på det som virkelig betyr noe: menneskene. Sammen ønsker de å skape gode rom å være i, og motiveres av kunne forvandle en visjon til virkelighet.

Med bakgrunn fra trening opplever Miriam ofte at resultatet ikke kommer raskt nok, det gjør hun derimot ikke med interiør.

«Det tar lang tid å se resultater i trening, men med interiør får du veldig raskt et resultat. På mange måter kan vi si at vi kan endre folks liv på en dag, og det er veldig givende. Bolig er jo det viktigste folk eier, og der de er mest. Da bør det også være et sted en trives», sier Miriam.

Monica, som ved siden av å være utdannet interiørkonsulent, har også flere års erfaring fra hotellbransjen og helsevesenet – noe hun mener gir et stort fortrinn i møtet med mennesker.

«Jeg er vant til å møte mennesker i alle slags situasjoner og former. Det tror jeg er et stort pluss når jeg skal bistå med design hjemme hos folk. Det er viktig å kunne se og forstå hva folk trenger, i hvert fall når de ofte ikke vet det helt selv», forteller Monica.

Dersom du vil følge trendene i 2024, skal du helst ha skulpturelle elementer og møbler som skaper såkalte «statement». Foto: Kontainer.

 

En unik mulighet

Der noen ofte ser utfordringer, har Monica og Miriam evnen til å se muligheter. En bolig er ofte, ifølge dem, full av potensiale og muligheter. Det finnes ikke én stil som fungerer for alle, men alle har sin egen stil og sitt eget uttrykk – mange er bare ikke klar over dette selv og trenger litt råd på veien til resultatet.

«På Fiskå Gård vil vi bistå de nye boligeierne med vår ekspertise, og bidra til å skape et unikt og personlig hjem for de som skal flytte inn. Her ser vi så mange muligheter, og vi gleder oss veldig til å skape noens drømmehjem», sier Miriam. Monica er enig, og tilføyer:

«Du får ganske mye for pengene her. Det er veldig sentralt, helt nytt og med masse lys, i tillegg til at det også er barnevennlig. Har du sett den flotte uteplassen? Mange ønsker å bo fint i Vågsbygd, men det bygges ikke så mange nye rekkehus der, så dette er en unik mulighet».

Ifølge Miriam og Monica, er en av interiørtrendene som vil gå igjen i 2024, ton-i-ton farger i dempede, nøytrale farger. Foto: Christine Rosenberg.