Fiskå Gård

Ta turen til Fiskå Gård

Når vi omtaler rekkehusene på Fiskå Gård som «romslige», kan det bety så mangt. For noen vil dette innebære å ha plass til både barn og barnebarn rundt spisebordet på julaften. For andre vil det bety å ha plass til et drivhus i hagen. Her på Fiskå Gård har du muligheten til å forme ditt eget liv på akkurat den måten du selv foretrekker.

For mange kan et rekkehus være en god start, og et sted der det er rom for å vokse. For andre kan det være en fin overgang fra noe stort til mindre. Uansett hvilken fase du er i, handler det om å finne den rette boligen for seg selv og sine nærmeste, og skape det livet du ønsker å leve. På Fiskå Gård har det hele veien vært viktig for oss å bygge rekkehus som passer for flere ulike livsfaser. Vi er ekstra stolt av beliggenheten til dette prosjektet, som vi håper vil oppfylle ønsket mange har med å ha kort vei til det meste.

I disse dager har vi ferdigstilt huset utvendig, og retter nå fokus mot det innvendige. Boligene som nå er bygget vil vi gjøre om til visningsboliger, og vi gleder oss til å vise de frem. Ønsker du allerede nå å ta en kikk på boligene, vil vi gjerne at du svinger innom en dag det passer deg. Våre meglere står også klare til å ta deg imot, dersom du vil se innvendig.

 

Vi sees på Fiskå Gård.

 

 

Fikk du forresten med deg denne artikkelen om gunstig finansiering gjennom Husbanken?

Jeg vil vite mer om Fiskå Gård